Witam i na wstepie dziekuje Łodzianinowi za kawal dobrej roboty jaki wykonuje dla nas i dla forum.Gdyby nie on i jego ciezka i zmudna praca nie byloby szans na tego typu akcje i skosztowanie takiej masy produktow. No to testujemy: UNS-Blend 5 pro-smak orzech- 2 porcje + ok 300ml wody 1- 5/10 orzecha posmak czuc ale malo wyrazisty i malo slodki jak [...]
jaki najlepszy smak SP 80? dodam ze na czekolade juz nie moge patrzec jeszcze do wyboru wanilia, truskawka i banan bo chce sobie kupic ten mistrzowski zestaw 3200g + 750g
Chain Reaction - gratis (dzięki phex) Smak 5/10 - jakbym pił płyn jakiś nieokreślony, kolor niebieski. Nie obijało się w czasie trenu. Na plus to, a smak obojętny. Siła 10/10 - Ostro. Pobiłem rekord w MC sprzed choroby. Przysiad przedni i tylni tez spoko. Ogólnie mogłem więcej zarzucić ale czekam na 1MR. Wytrzymałość : 9/10. Mogłem długo ćwiczyć - [...]
co ja mogę powiedzieć o Thermo Pumpie? Jeżeli chodzi o mnie to najlepszy preparat przedtreningowy jaki przyszło mi używać. Smak i rozpuszczalność to akurat drugorzędna sprawa. Jednak nie ma z tym żadnego problemu. Smak lekko kwaskawy, rozpuszcza się świetnie, praktycznie nie trzeba mieszać. Działanie. Najbardziej podoba mi się to, że po TP [...]
smak sie nie liczy tylko power jaki daja suple. imao hp ma najgorszy smak a jakos przelykalem.. w pasie mialem miesiac temu 116 teraz mam 104 :) do 90cm bym chcial :)
[...] do tematu podstawowy błąd przez telewidzów to mylenie efektywności z widowiskowym prowadzeniem walki. Dlatego Mike Tyson dla wielu jest bogiem boksu, a Kliczko to tylko jakies dwa dryblasy w słabych czasach. Opinia ekspertow z USA też nie jest pochlebna bo u nich musi byc wielkie SHOW, i widowiskowe walki. Na takim rynku zawsze Kliczkowie [...]
[...] twarogu, ważne żeby był dobrej jakości/firmy bo inaczej wyjdzie kwaśne -ok. 12-16 słodzików, to już wg. własnego widzimisie -trochę wody -aromat, najlepiej waniliowy -ew. jakiś kokos czy inny dodatek no i rozpuszczam żelatynę w normalnym przeciętnym kubku, czekam aż trochę wystygnie, potem do miski dodaję twaróg, aromat, słodziki rozpuszczone [...]
[...] Smak: Truskawka z kiwi 2. Saszetka rozpuszczona w 300ml wody 3. Smak 9/10 słodko kwaśny, bardziej jednak wyczuwalna jest słodka truskawka. Dla mnie bardzo dobry, najlepszy jaki miałem. 4. Rozpuszczalność 9/10. rozpuściło się bez problemów w porównaniu do BCAA Fitmax i SFD. Nie pozostawia osadu ( nie rozpuszczonych cząstek co w/w ) . [...]
Ale co za problem? Kup vit C w proszku i dosypuj z 1-2 łyżeczki-będzie fajny cytynowy smak. Szkoda ,że nie skusisz się na ten wyskok dosiężny-ciekaw jestem jaki wynik byłby przy twojej sile..
FAN wytlumacz mi jaki jest sens uzywania BCAA ? przy normalnej diecie (nie weganskiej :-> ) z5 jaj pol kilo miecha pokrywasz calkowite zapotrzebowanie na te aminokwasy . pytam ,bo sie nie znam , moze nadmiar jest potrzebny , ale jak czegos jest w nadmiarze to chyba tez nie dobrze ? {{:-( BCAA jest na regenerację i muskulaturę. Mówi się, że [...]
SFD/Images/2015/7/26/6ad3480092b54b17a16056f3b3f9e1b1.jpg 5-QNT Zero Carbs Red Fruit 1-smak hmm 5/10 słodki owocowy smak, ciężko okreslic jaki konkretnie owoc %-) niestety szału nie ma, wkoncu izolat 2-rozpuszczalność 9/10 pare machnięć i po sprawie, grudek zadnych nie było. 3-piana 9/10 robione w shakerze i nawet nie widziałem czy ta piana była [...]
[...] lub cebulki/papryki czerwonej co to jest twarozek? ile? tłuszczu daj, tran na przykład możesz śmiało jeść 6-7 małych posiłków, jeśli problemem są duze. W jaki sposób wyliczyłas te ok. 2000 kcal? Mi wychodzi licząc ci 15 min siłowego i 30 min. aerobowego średnio na dzien przy niskiej intensywności 2300 kcal i od tego dopiero [...]
[...] z produktem pierwotnym,weryfikując w ten sposób czy w/w cechy są warte płacenia wyższej(jak domniemam) ceny.Geniusz leży w prostocie tego produktu. Smak: 10/10 (taki na jaki mamy ochotę) Zapach: 10/10 (j.w) Konsystencja: 10/10 ("wygodna" i niekłopotliwa) Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze: 10/10 Szczerze mówiąc,sam [...]
[...] i 100 razy od sacharozy 10%. Grupą odpowiedzialną za właściwości słodzące są sacharydy z C-13 i C-19 oraz grupa ezometylenów z C-17. W efekcie próby nad likwidacją posmaku, jaki zostaje po stewiozydzie, wykazały, że jego organoleptyczną jakość poprawiały w malejącej kolejności: sacharoza, glukoza, fruktoza, cukier inwertowany i sacharyna. [...]